1 Month Can Transform your Self

Start Today 

CORAL IMPEX – Partener Oficial 2015-2016 – CS MMA Transilvania

0

CORAL IMPEX – Partener Oficial 2015-2016 – CS MMA Transilvania

Clubul Sportiv MMA Transilvania tine sa multumeasca pe aceasta cale noului Partener – CORAL IMPEX, care va sustine toate proiectele derulate de clubul nostru in perioada 2015-2016.

Asa cum v-am obisnuit MMA Transilvania a organizat inca din 2010 de la infiintare numeroase activitati sportive dedicate tuturor tinerilor si iubitorilor de sport. In decursul a 4 ani si jumatate de activitate am reusit sa ne dotam sala de antrenament cu echipamente specifice sportului de contact, sa organizam competitii sportive de MMA, Kickbox si Brazilian Jiu Jitsu, am organizat Gale Profesioniste de MMA si Kickbox, Stagii de Pregatire cu Maestrii renumiti, demonstratii sportive in scoli si la evenimente private dar pe langa toatea acestea am reusit sa modelam comportamentul multor sportivi care se pregatesc in Dojo-ul nostru. MMA Transilvania a reusit intr-un timp foarte scurt sa aiba Campioni Nationali la Karate, Freestyle Kickboxing, un Vicecampion Mondial la K1 in 2014 precum si Campioni in Gale Profesioniste de MMA si Kickbox din tara dar si din strainatate.

Toate aceste realizari nu puteau fi obtinute fara munca sportivilor, fara sacrificiile antrenorilor si conducatorilor clubului dar mai ales fara sprijinul sponsorilor si partenerilor.

De aceea MMA Transilvania va promite ca impreuna cu toti membri vor face ca toate lucrurile bune sa continue si sa se dezvolte si mai mult. Va asteptam cu mic, cu mare la antrenamentele noastre (antrenamente personale, antrenamente pentru intretinere, antrenamente pentru cei care doresc performanta, antrenamente pentru cei care doresc sa invete autoaparare sau care doresc sa faca parte dintr-un colectiv unit si cu idei sanatoase.)

Multumim inca odata CORAL IMPEX pentru sprijinul acordat!!!

http://www.coralimpex.ro/

logo coral impex

Categories: