1 Month Can Transform your Self

Start Today 

Kickboxing – 3 KO spectaculoaste prin lovitură de genunchi pentru luptătorii de la MMA Transilvania

0

 

Sâmbătă 4 martie a avut loc la Dej Interclubul de Kickbox organizat de către Paul Florean de la Cs Firekick Gherla. La competiţie au participat un număr de peste 50 de sportivi, 6 dintre ei fiind de la MMA Transilvania Cluj-Napoca.

Vlăşan Andrei, Samer Hassoun, Flavius Poruţiu, Pop Horaţiu, Căvăcean Darius şi Aluaş George sunt cei care au reprezentat MMA Transilvania obţinând următoarele rezultate:

Vlăşan Andrei a câştigat în prima repriză prin lovitură de geninchi la corp, în faţa unui sportiv de la Brazilian Power Team, la categoria -64kg
Sammer Hossoun a câştigat de asemenea prin lovitură spectaculoasă de genunchi la corp, tot în prima repriză, la categoria -70kg.
Pop Horaţiu a câştigat de asemenea prin lovitura de genunchi la corp în faţa unui luptator de la Firekick Gherla, la categoria -90kg
Flavius Poruţiu a câştigat prin descalificarea adversarului după ce acesta a efectuat o lovitură interzisă. Flavius avea deja pană în acel moment 2 reprize câştigate punctând atât cu tehnici de braţe şi picioare la cap, corp dar şi cu lovituri pe coapsa adversarului din Botoşani.
Aluaş George a câştigat prin neprezentarea adversarului la categoria -60kg.
Căvăcean Darius a pierdut primul lui meci din carieră la categoria -55kg în faţa unui sportiv cu 10 meciuri. Darius i-a făcut faţa cu brio toate cele 3 reprize, pierzând meciul la puncte.

17101763_789777557845267_481027159_n
Bilanţul competiţiei de kickbox de la Dej este de 5 victorii şi 1 înfrângere pentru Clubul condus de Sebastian Haidu şi instructorii Prian Tudor, Flavius Poruţiu şi Pop Claudiu, 3 dintre lupte fiind câştigate prin KO cu lovitură de genunchi la corp.

Tot în acest weekend Prian George a obţinut centura albastră la Brazilian Jiu Jitsu după o examinare cu Bernardo Serrini, la Bucuraşti. Astfel MMA Transilvania îşi măreşte zona de antrenamente şi pe partea de gi pe lângă cea de grappling no gi.

MMA Transilvania le mulţumeste tuturor susţinătorilor, CISELA TRANSCOM, CORAL IMPEX, World Express Spedition, SpotOptik, Pizzeria La Şes precum şi echipei de la HC Kinetic.

Share This Post
Categories:
Tags: , , , , ,