1 Month Can Transform your Self

Start Today 

Video

Un an excelent pentru Clubul Sportiv MMA Transilvania Cluj-Napoca, cu multe evenimente si sportivi tineri care au reusit sa obtina rezultate exceptionale la competitiile la care au participat.

Anul acesta CS MMA Transilvania a organizat impreuna cu Federatia ORAMMA si RMMAF – Cupa Transilvaniei de Arte Martiale Mixte de Amatori, Gala UFT Ultimate Fighting Tournament 2015 a fost un adevarat succes avand peste 2300 de spectatori prezenti iar finalul de an a fost unul bogat in medalii pentru sportivii nostri.

Sa revedem cateva clupe de la Gala UFT 2015:

MMA Transilvania Cluj-Napoca la Cupa Transilvaniei de GRAPPLING!

Flavius Porutiu si Prian Tudor- Antrenament la Palmare – 19.11.2015 MMA Transilvania

Cantonament MMA Transilvania & friends 2015 – Cincis Deva

Clip de promovare a sportivului Maris Ciprian ‘The Transylvanian Warrior’ de la clubul sportiv MMA Transilvania Cluj-Napoca. Maris Ciprian va lupta in data de 10 mai 2014 in Austria in Gala IFC 3 intr-un meci de mma cu 3 reprize a cate 5 minute. Maris Ciprian este unul dintre cei mai buni luptatori de mma din Romania la categoria -66 kg si ii dorim mult succes in meciurile urmatoare! Hai Ciprian, Hai MMA Transilvania, Hai Romania!!!

Stagiu FORAMM cu Valentino Petrescu de la Minystry of Martial Arts England – Luptator de MMA care a participat la cel mai tare reality show de arte martiale mixte pe plan mondial – TUF – The Ultimate Fighter, fiind component al echipei Angliei. The Ultimate Fighter este organizat de Managerul UFC, Dana White, UFC fiind cea mai tare promotie de mma din lume

Maris Ciprian ‘The Transylvanian Warrior’ (Tigli), luptator UFT – Ultimate Fighting Tournament, a castigat meciul de mma de la gala efc-mma cluj, in fata maghiarului FÉNYES ZSOLT, la categoria -65 kg. Tigli a castigat in repriza a 3-a prin TKO dupa ce i-a aplicat o lovitura de genunchi sportivului din Ungaria. In urma ranii provocate de catre luptatorul nostru, doctorul a fost nevoit sa opreasca continuarea meciului si astfel Maris ciprian a fost declarat castigator. Felicitari Tigli!!!

Leave a Reply